Vraagje?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraagje? We hebben hier onder de meestgestelde vragen al voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

 1. De minimale leeftijd om binnen te komen is 18 jaar; een geldig identiteitsbewijs is verplicht.
 2. Aanwijzingen van ons personeel dienen ten alle tijde worden opgevolgd.
 3. Jassen moeten bij binnenkomst worden opgeborgen in de kluisjes.
 4. Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs, wordt de toegang geweigerd.
 5. Bij een a-relaxte/ agressieve houding kan de toegang worden geweigerd.
 6. Kom in gepaste kleding. Petjes, trainingspakken, heuptasjes, zonnebrillen en dergelijke zijn niet toegestaan. Disco Dolly heeft het recht mensen te weigeren op basis van bovenstaande kledingvoorschriften.
 7. Van onze bezoekers verwachten we een tolerante en positieve houding ten aanzien van alle verschillende rassen, sekse, religies en culturen die tijdens een clubnacht aanwezig zijn. Mocht je worden lastiggevallen door een medebezoeker, twijfel dan niet en licht het barpersoneel in.
 8. Gedraag je netjes bij het verlaten van de club. Wildplassen, luidruchtig zijn, vernielen en dergelijk gedrag wordt niet gewaardeerd en kan leiden tot een verbod.
 9. Disco Dolly behoudt het recht om grote groepen te weigeren.
 10. Bij wetsovertredingen en misdrijven wordt aangifte gedaan bij de politie.
 11. Eigen drank of eten meenemen is niet toegestaan.
 12. Het gebruik of verhandelen van (hard)drugs is verboden. Bij geconstateerd gebruik van (hard)drugs word je de club uitgezet. Bij constatering van handel of het bezit van meer dan wettelijk toegestane hoeveelheid wordt de politie ingeschakeld.
 13. Slag-, steek- of vuurwapens zijn verboden en worden ingenomen en overgedragen aan de politie. De toegang tot Disco Dolly wordt in het vervolg ontzegd.
 14. Voor ieders veiligheid wordt gebruik gemaakt van beveiligingscamera’s. Iedereen die Disco Dolly bezoekt stemt toe in het maken van opnamen. Bij calamiteiten kunnen deze opnames als bewijsmateriaal getoond worden aan de politie.
 15. Tijdens clubnachten worden er foto’s en video’s gemaakt ten behoeve van promotionele doeleinden. Iedereen die Disco Dolly bezoekt stemt toe in het maken van deze beelden en de publicatie ervan.
 16. Wij vragen je ons personeel te waarschuwen wanneer je ziet dat iemand onwel is geworden. Ons personeel zorgt dan dat er eerste hulp wordt toegepast.
 17. Wij vragen je ons personeel te waarschuwen wanneer je problemen of misdragingen ziet bij andere bezoekers. Grijp nooit zelf in!
 18. Het kopen van een ticket biedt geen garantie tot toegang tot Disco Dolly. Toegang kan, op grond van bovenstaande huisregels, altijd geweigerd worden.
 19. Het is niet toegestaan om met meerdere personen 1 toilet binnen te gaan.

18+, doe maar lekker!

Handboogstraat 11
1012XM Amsterdam

Geen idee. Ik ben hard aan het werk om de foto’s zo snel mogelijk online te zetten. Als ze online staan laat ik het altijd weten.

 • De foto’s van Monday Funday, Handjes en Humpday vind je op mijn Facebookpagina.
 • De foto’s van Escalada, Wifey, Hitjesgolf en Zo’ndag vind je op die van hen.

Mijn deuren openen altijd om 23:00. Doordeweeks sluit ik om 04:00 en in het weekend door tot 05:00. In verband met coronamaatregelen kunnen de openingstijden anders zijn!

Nee. Helaas niet via mij in ieder geval. Alléén als je een lieverd kent van de organisatie of het personeel kun je het via diegene proberen.

Tickets haal je hier: Tickets bestellen

 • Monday Funday: €3,00
 • Handjes: €6,00
 • Humpday: €6,00
 • Escalada: €7,50
 • Wifey: €10,00
 • Hitjesgolf: €10,00
 • Het is Zo’ndag: €6,00

Op speciale dagen kunnen de ticketprijzen afwijken.

Online niet meer, maar ik bewaar altijd nog een beperkt aantal tickets aan de deur. Kom dus op tijd!

Als je op tijd komt misschien wel. Ik bewaar altijd een beperkt aantal tickets nog aan de deur. Je weet wat je te doen staat!

Nee, je kunt helaas geen tickets aan de deur reserveren.

Hoe lang duurt het voordat mijn pasta al dente is gekookt? Geen idee! Kom zo vroeg mogelijk, dan maak je het meest kans 😉

Vaak heb je je e-mailadres dan verkeerd ingevoerd. Probeer het eerst op: www.ticketskwijt.nl en voer je gegevens in. Nog steeds niet gelukt? Stuur dan even een mail naar info@discodolly.nl of stuur ons een DM.

Nee je krijgt niet je geld terug, maar je kunt proberen je ticket door te verkopen in het Facebook event van het feest waar je heen zou gaan. Of probeer het anders op Ticketswap.

Misschien wel! Stuur even een mailtje naar gevonden@discodolly.nl en dan check ik het voor je.

Jazeker! Stuur een mail naar evenement@discodolly.nl en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Tickets