ADE 2022

ADE 2022

ADE 2022

Disco Dolly x ADE 💛

Het aller grootste dance event ter wereld komt er weer aan en je Dolly is klaar voor een editie om nooit meer te vergeten. Disco Dolly is één grote familie en ook tijdens ADE the place to be, dus DOE MAAR LEKKER!! ✨

Op woensdag 19 oktober host Thom Bold onze eerste ADE knaller met niemand minder dan Vato Gonzales, Kim Kaey, Lockar, VeraVera, Øzkar and a Very Special Guest!!

Donderdag 20 oktober knallen onze eigen Dolly All Stars door de speakers. Onze Dolly All Starts zijn toppers die 100% Disco Dolly zijn. Voor je gezelligste ADE ervaring is Dolly All Stars een onmisbare in je ADE Planning.

Vrijdag 21 oktober is het de beurt aan WIFEY X FeestDJRuud. Dé perfecte ingrediënten voor een avond om niet meer te vergeten. Do we need to say more?! Ik zou zeggen Doe maar lekker!

Op zaterdag 22 oktober komt Hitjesgolf dit jaar samen knallen met de enige echte Harrie Snijders! Een tsunami aan hits en goodvibes is het minste dat je kan verwachten. Dit wordt legendary!

Close ADE with a bangger! Op zondag 23 oktober sluiten we in stijl af met de toppers van Sunny Side Up. Ze komen de laatste restjes energie verbruiken met een heerlijke line-up: CAMTRAO, KEVAS, LPACA & SANKOFFA.

Oftewel: bijzijn is meemaken, dit wordt LEGENDARY!

Tickets haal je via de ‘TICKETS’ knop op de website👆

#doemaarlekker

Tickets